• Start
  • Vastenactie: Werken aan je toekomst
logo_ck met tekst.png

Vastenactie: Werken aan je toekomst

Een beter leven dankzij goed onderwijs
De campagne van Vastenactie in de veertigdagentijd 2021 staat in het teken van beroepsonderwijs en ondernemerschap in ontwikkelingslanden. Met een gedegen opleiding zijn mensen namelijk beter in staat een redelijk inkomen te verdienen en eventueel een eigen bedrijf op te zetten.
De afgelopen drie jaar volgden al meer dan vierduizend mensen een beroepsopleiding met hulp van Vastenactie en kregen meer dan tienduizend jongeren basis- of voortgezet onderwijs. Tijdens de Vastenactie-campagne 2021 willen we nog veel meer mensen een steuntje in de rug geven om hen te helpen een zelfstandig bestaan op te bouwen, zodat ze voor zichzelf en hun familie kunnen zorgen én een rol kunnen spelen in hun gemeenschap. Ook ondersteunen we mensen bij het opzetten van een eigen onderneming.

U kunt de vastenactie steunen door Uw gift in het vastenzakje in te leveren achter in de kerk of in de brievenbus van de pastorie. Overmaken kan ook:  op rekg.nr. NL21INGB0003000046 t.n.v.Bisdom Roermond Missiesecretariaat,  onder vermelding van Vastenactie   Hartelijk dank.

Afdrukken E-mail

Garagebox
V en H Vastgoed
logo_ck_small.png