logo_ck met tekst.png

Eerste H.Communie

Het is alweer enkele maanden geleden dat in onze Christus Koningkerk het feest van de Eerste heilige Communie werd gevierd.  Het werd een vrolijke en zonnige Communiemis, die -na twee uitgestelde edities- gelukkig weer op de geplande datum,  zondag 15 mei, kon plaatsvinden. Elf jongens en meisjes ontvingen voor de eerste keer Jezus in de H.Hostie, en mogen nu in elke Mis deelnemen aan de eucharistie. Wij hopen hen allemaal vaak in de kerk te mogen begroeten!
Nu het nieuwe schooljaar aanvangt, starten we ook langzaam de voorbereiding voor de nieuwe groep Communicantjes op. Zoals u allemaal weet, heeft onze parochie nu -nog- geen eigen pastoor,  en dat maakt de komende planning wel tot een behoorlijke puzzel.
Op dit moment is er dan ook nog geen datum voor de Eerste Communiemis in 2023 vastgelegd.
Zit uw zoon of dochter in groep 4 van de basisschool,
en wilt u hem of haar laten voorbereiden op de Eerste H. Communie,
of bent u hierover aan het nadenken:
stuur dan een mailtje naar Daniëlle Lemmens (‘catechese-juffrouw’), Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
U wordt dan uit de eerste hand op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en programma’s!

Afdrukken E-mail

Garagebox