• Start
  • Wijkactiviteiten bij en door OVCS
logo_ck met tekst.png

Wijkactiviteiten bij en door OVCS

Zomerreces
Van 29 juni tot en met zondag 28 juli is de accommodatie van OVCS gesloten en is er tijd voor de nodige opknapbeurten van de accommodatie, kantine en materialen. Per team wordt vervolgens bekeken wanneer daarna de trainingen wen wedstrijden weer starten. Zo begint de seniorenselectie op zondag 4 augustus met trainingen.

Walking football
Ook ons succesvolle walking football wordt na het zomerreces hervat, op vrijdagochtend 2 augustus tussen 10 en 12 uur op het terrein van OVCS in de Dr. Poelslaan. Mensen uit de wijk tussen 40 en 85 jaar kunnen vrijblijvend meedoen! De kantine is open, ook voor wie niet mee wil sporten maar wel contact zoekt. Deelname is gratis en vooraf opgeven is niet verplicht, maar kan via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch bij initiatiefnemer Har Kuijpers 06-36221557. Samen gezond en gezellig bezig zijn!

Historie van Ophoven en van OVCS
Nogmaals de oproep aan alle wijkbewoners om nog eens in de familie foto-archieven te duiken. Als je daar foto’s vindt van familieleden van vroeger en nu die (al is het maar kort) bij OVCS actief zijn geweest, horen we dat graag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-50243221 (Roy Keizers) en maken we graag een afspraak om er naar te kijken (en die foto’s te scannen waarna u ze ongeschonden terug krijgt). We zoeken niet alleen foto’s van voetbalactiviteiten maar ook van de personen zelf, zeker in familieverband!

Afdrukken E-mail

V en H Vastgoed
logo_ck_small.png