• Start
  • Geef vandaag voor de kerk van morgen
logo_ck met tekst.png

Geef vandaag voor de kerk van morgen

Deze oproep van de nederlandse bisschoppen zullen u al enkele jaren bekend in de oren klinken. Gelukkig kennen wij veel parochianen die hier doelbewust een gevolg aan geven.    Zij realiseren zich, dat  onze kerk niet kan blijven bestaan zonder inkomsten.  Onze parochie is geheel afhankelijk van uw giften; wij kennen geen vorm van subsidie. Niet van het bisdom, niet van de overheid.

Waar denkt u dat wij de gasprijzen, het levensonderhoud van onze priesters, de kerkmusici en het onderhoud  van de gebouwen van betalen ?

Wij waarderen de giften van onze deelnemers aan KERKBALANS. Als u vier jaren achtereen heeft deelgenomen, dan heeft u recht op korting bij huwelijk en/of uitvaart in onze parochie. Als richtlijn stelt het bisdom voor dit jaar € 140 per jaar, maar ieder bedrag is uiteraard welkom.

Onze parochie is een ANBI, zodat uw giften aftrekbaar zijn van de belasting. Uw bijdrage is volledig aftrekbaar als u een periodieke gift doet. Daarvoor hoeft u niet naar de notaris, maar dat kan onze penningmeester voor u regelen.  Ook kunt u een erfenis belastingvrij aan onze parochie nalaten.

Wij hopen, dat komend jaar ook nieuwe deelnemers kunnen worden welkom geheten. Wil u er eens over nadenken a.u.b.
De parochianen die al deelnemen aan Kerkbalans zeggen wij hartelijk dank.

Het kerkbestuur

Parochie Christus Koning en H.Antonius van Padua
Leyenbroekerweg 107    6132 CD Sittard  tel. 4512492

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afdrukken E-mail

V en H Vastgoed
logo_ck_small.png