logo_ck met tekst.png

Fanfare St. Jan

Heilige Communie Basisschool Leyenbroek
Op zondag 21 mei doen de communicantjes van basisschool Leyenbroek de communie. Traditiegetrouw zal Fanfare Sint Jan deze communiemis muzikaal opluisteren. De mis vindt plaats in de kerk van Leyenbroek en zal beginnen om 11:30 uur.

MFO In Concert
Het MFO In Concert, voorheen het Onderbankentoernooi, is een jaarlijks terugkomend toernooi waar alle bij de federatie aangesloten verenigingen zich kunnen laten beoordelen. Zowel de fanfare als de slagwerkgroep nemen deel aan dit toernooi, dat zal plaatsvinden in het Cultureel Trefcentrum te Nuth. Het toernooi wordt om 16:00 uur geopend door de slagwerkgroep. Om 17:00 uur zal de fanfare spelen. De prijsuitreiking vindt plaats om 20:00 uur.

Collecte Oranjefonds
In de week van 6 juni vindt de collecte van het Oranjefonds plaats. Verenigingen kunnen het fonds helpen met collecteren, en krijgen als dank hiervoor de helft van het door hun opgehaalde bedrag. Fanfare Sint Jan zal dit jaar namens het Oranjefonds collecteren in haar eigen wijken.

Slawerkfestival
Op zondag 11 juni organiseert Fanfare Sint Jan weer een slagwerkfestival, in navolging op een succesvolle eerste editie in 2015, het jubileumjaar van de slagwerkgroep. De eigen slagwerkgroep zal deelnemen aan het festival, evenals 4 andere slagwerkgroepen uit de regio. Deze slagwerkgroepen kunnen zich desgewenst laten beoordelen door een jurylid. Het festival zal beginnen om 13:00 uur en eindigen om 17:00 uur.

Oproep muziekinstrumenten
Fanfare Sint Jan is druk in de weer met het werven van nieuwe leden, o.a. door het geven van proeflessen aan kinderen. Om dit te realiseren heeft de fanfare natuurlijk een hoop instrumenten nodig, meer dan zij momenteel in bezit (en buiten gebruik) heeft. Daarom plaatsen we deze oproep: heeft U thuis nog een blaas- of slaginstrument liggen waar U niks mee doet? Denk aan onze fanfare! Trompet, saxofoon, bugel, trommel? Wij kunnen deze instrumenten goed gebruiken! Heeft U nog een ongebruikt instrument rondslingeren en wilt U dat aan de fanfare geven, neem dan contact op via info@fanfaresintjan@com.

Bedankt
Het bestuur van fanfare Sint Jan Sittard-Leyenbroek wil het kerkbestuur van de parochie Leyenbroek-Ophoven van harte bedanken voor de gong die zij geschonken heeft aan de vereniging. De slagwerkgroep en fanfare maken dankbaar gebruik van deze gong.

Afdrukken E-mail

Garagebox
V en H Vastgoed
logo_ck_small.png