• Start
  • Kerstensemble Fanfare Sint Jan
logo_ck met tekst.png

Kerstensemble Fanfare Sint Jan

Het kerstensemble van fanfare Sint Jan brengt de wijk in kerststemming! Op Kerstavond trekt het ensemble door de wijk om op verschillende locaties kerstliederen ten gehore te brengen. Tevens luistert het ensemble de mis op tweede Kerstdag op.

Route Kerstensemble - 24 december 2023
19:00 - Kritzraedtstraat
19:30 - Broekstraat
20:15 - Gemmakapel
20:45 - Blijdestein
21:15 - Julianaplein
21:30 - Beatrixlaan
*behoudens bijzondere weeromstandigheden, zie onze facebookpagina en website.

Nieuwjaarsconcert
Fanfare Sint Jan nodigt u van harte uit voor haar traditionele Nieuwjaarsconcert! Op zondag 7 januari 2024 zullen fanfare en slagwerkgroep een gevarieerd programma ten gehore brengen voor u. Toegang is gratis en het eerste kopje koffie krijgt u aangeboden door de fanfare. Kom samen met ons het nieuwe jaar inluiden!
Aanvang: 13:00 uur in de fanfarezaal van Leyenbroek, Leyenbroekerweg 105.

Gezocht: vaandeldrager
Fanfare Sint Jan is nog steeds op zoek naar een vaandeldrager. Lijkt het jou leuk om bij onze vereniging te horen, maar ben je niet per se muzikaal aangelegd? Dan is vaandeldrager echt iets voor jou! Je bent het boegbeeld van de fanfare op straat, want dankzij jou kan iedereen al van meters afstand zien wie eraan komt. De enige vereisten zijn dat je sterk genoeg bent en in de maat kan lopen, maar dat laatste leren we je wel! Lijkt het je wat om onze vaandeldrager te worden, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Afdrukken E-mail

Garagebox
V en H Vastgoed
logo_ck_small.png