logo_ck met tekst.png

De KBO Ophoven

Op 6 juli was de laatste keer kienen voor de zomerpauze.
Zomerpauze in augustus.
Op 7 september starten we weer met kienen en kaarten op de woensdagen.11.30 uur
Op 12 november vieren we ons 60 jarig jubileum in de Landjwaer.
Receptie van 15.30-16.30 uur.
Contacten:

Voorz.: Rikie Vahsen        Secr.: Paul Otto            Penningmr.: Jos Bongers
tel. 046-4519570        tel. 046-4432170            tel. 046-4516010
E-mail:                E-mail:                    E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.            Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Uitnodigingen van de H.Hart parochie Overhoven
Vrijdag 22 juli om 19.30 uur is er een Zomeravond Concert in de parochiekerk van Overhoven, Geldersestraat 37, verzorgd door het Kinder- en Jeugdkoor “The Voices of Kids”en door enkele leden van zanggroep De Hofzèngesj oet Euverhaove.
Zondag 7 augustus om 15.00 uur zal het gerestaureerde orgel uit het Franse Klooster in de kerk van Overhoven officieel in gebruik genomen worden met een prachtig concert verzorgd door organist Tjeu Zeijen en trombonist Harrie Ries.
Iedereen is van harte uitgenodigd.

Afdrukken E-mail

Schoonheidssalon Nicole